Каталог ікон з бурштину.

Ікони з бурштину — незвичайний подарунок або оберіг у будинок

У православній церкві кажуть, що ікона – це маленьке віконце до Бога. І чим більше їх у будинку, тим більше й частіше може віруюча людина звертатися до творця з молитвою-проханням, покаянням. Крім того, ікона – це ще й оберіг у хаті.

Якщо ви вирішили помістити в будинку образ святого або зробити незвичайний духовний подарунок, придивіться до виробів, інкрустованим частинками натурального бурштину. Самоцвіт, отриманий у результаті твердіння смоли хвойних порід дерева, володіє дивовижною силою – ніби оживляє образ святого, надає йому додаткового тепла й сяйва, наповнює будинок добротою, миром, світлом. Примиряє ворогуючих, прояснює уми, підсилює інтуїцію й забезпечує всім домочадцям здоров'я.

Якими бувають бурштинові ікони

Усі представлені на сайті Янтарної Галереї ікони можна класифікувати за тематикою:

  • іменні, вони ж ікони ангелів-хранителів;
  • семистрільна;
  • таємна вечеря;
  • образи Ісуса Христа;
  • вінчальні ікони;
  • ікони Божої матері, у тому числі казанська.

Кожна з ікон володіє своєю особливою силою, показана в будинку в тому чи іншому випадку. Наприклад, ікона Казанської Божої матері сприяє отриманню бажаного в той момент, коли здається, що використані всі засоби і способи для його досягнення. Казанська Божа матір оберігає, захищає, допомагає жінкам мати довгоочікуваного малюка в сім'ї, зберігає воїна в бою.

Ікони з бурштину на замовлення

У Янтарній Галереї можна придбати вже готові образи святих, а можна зробити індивідуальне замовлення. Талановиті майстри створять справжній духовний шедевр, інкрустований частинками натурального бурштину. Причому експерти візьмуть до уваги бажані розміри, формат ікони (книжковий або альбомний), кількість використовуваного бурштину й розміри частинок самоцвіту. На індивідуальне замовлення доведеться почекати трохи довше, але воно того варте – одержувач буде вражений незвичайним духовним подарунком.

Як розміщувати ікони

  • Ікону в будинку краще розміщувати в спальні, у східному кутку.
  • Якщо мова йде про ікону Таємна вечеря, то вона єдина, яку треба розташовувати в кухні, вітальні або їдальні.
  • До будь-якого з образів святих треба  звертатися виключно з чистими помислами.

Де замовити ікону з бурштину

Якщо ви вирішили, що ікона, інкрустована бурштином – це те, що ви шукаєте, то ласкаво просимо в Янтарну Галерею. Тут кращі майстри Рівне вручну створюють справжні мистецькі шедеври. Ікони ніби оживають у їхніх руках.

Купуючи образ святих у Янтарній Галереї, ви отримуєте низку переваг:

  • приємні ціни;
  • максимально швидка доставка готового товару або гранично стислі терміни виготовлення індивідуального замовлення;
  • безплатна доставка ікони до пункту призначення, при покупці ікон у наявності;
  • можливість замовити бурштинову ікону за індивідуальними ескізами або купити готову роботу й піднести подарунок, якому не буде рівних.

Пам'ятайте: ікона – це подарунок, для якого характерна не стільки матеріальна цінність, скільки духовна. Даруйте духовність, будьте коханими й нехай буде з вами мир!